Wednesday, August 19, 2009

Penurunan 3 inches & 6 KG setakat ini.

Maaflah kawan2..tak sempat nak update..saya lagi cepat tukar status kat fb daripada menulis di sini..sangat bz..tapi ai dah janji...once ade dslr..ai update tiap2 hari biarpon bz..(janji manismu)


Ingat lagi program slimming itu hari..ai sempat pergi 3X je..ade lagi 7X..giler punye bz sampai tak pegi2..last2 H1N1 dah start so tak berani take risk utk masuk tempat2 yg tertutup cenggitu..


so far..pinggang dah turun 3 inci..kat tempat lain pon samela..kalo dulu pakai baju cutting XL..but now dah boleh pakai M..target nak jadi S mcm masa kawen. Jeans dah beli baru..dari saiz 31 dah turun 28/29. senyum lebar le kite..


tanak cakap banyak..kawan2 tengoklah ye..mane baik jadikan semangat...mane tak baik buang jauh2..


lets pics talk..

Di awal prog..berat 57kg..pinggang 31 (lepas keluar seketul yg kene dukung tulah)

very chubby kan..tembam pipiku..

heheheh..ini lepas penurunan dalam 4 kg...dah kurus sket...


paling ketara kat kaki ler..


but now dah turun 6Kg..pic paling baru takde..paling berat nak buat yg tu..takpe2..tunggu gambar raye ye..kut2 turun lagi..

daaaaaaaaaaaaa....











10 comments:

izah said...

Amboi ayu jelitanya...tahniah hope bulan puasa ni slim lagi la yek, anyway selamat menyambut Ramadhan Al Mubarak...pohon maaf kalau ada yang ter- ter yer...

HEMY said...

auwwww...dokterrrrrr~~~~. nak ngorat buleh..cek dada i..sakit la..ahahahaha

tahniah Dr..pasni kalau tunang i gelebeh..suh u bg talk..ahahaha

dr_wahida said...

izah,
salam ramadhan..
nak naik tu senang..nak trun yg payah..

anul,
u ni kan tak pasai2 lak tetibe ai masuk dalam mimpi fantasi realiti u tuh..
tunang u takkan gelebeh unless dah beranak..tu semua keroje budak lelaki le..depa maintai kurus..bini yg simpan spare tyre.

NONIE AZIZ said...

waaaa....kagum...sekarang dah pakai jeans 29/28 sangat jeles ok...nonie sekarang asik la dok maintain 31-30 punya saiz..ni yang rasa macam semangat ni!!

kirana said...

ish jelessssss
3 inch tu turun..

tahniah2!teruskan lagik..mmg nampak perbezaan ketara

amyza said...

Tahniah..buat ko..terus kan usaha anda..heheheJeles gila ler tengok tang kaki tu..kecik je..
Tak boleh jadi nie..

suhana said...

lama tol x jenguk blog ko..dah kurus byk yee..wahh.tahniahhh..

Mak Su said...

seronot ek berjaya turunkan berat dan kecilkan pinggang, oh... bila ler maksu akan berjaya cenggitu :(

huhuhu

bulan posa hari tu kurang dah 3 kilo, tapi sekarang takut dia naik balik mencanak-canak, kerja makaannn jer

wh0se said...

bagus tu...harap2 dapat terus maintain...
chaiyok!!!

n.a.j said...

apa rahsia nak turunkan berat nih?