Tuesday, May 27, 2008

What is so special about RIZ?


Demam AF la ni..

tapi dari awal lagi rase2 riz ni ade something, ade aura yg bagus, ade charisma...

bukan senang tetibe je dah pandai buat ad-lib, flosetto...suara ala2 anuar zain...

but some of us tak suke kan RIZ sebb mulut laju sket...

tapi dr pandangan seorang pendengar, die just trying to be honest, jadi diri sndiri tak payah nak berpura2..

tapi sekali tengok ade tak macam nicholas saputra..ade kan??...hehheheh, bezanya kaler je & saiz badan je..

ape pon..RIZ, you go boy!!

2 comments:

ijad said...

hai dr...buat apa tu...

suhana said...

amboi..kemain lagi puji ek, macam juri pro lak..