Thursday, May 29, 2008

Today is my wedding anniversary day!!

Huhu..dah pon genap 2 tahun usia perkahwinan kami...alhamdulillah. Allah dah kurniakan seorang zuriat yg comel dan berusia setahun. Kebetulan amirul hadiff lahir pada 18/5 which is sedangkan 28/5 adalah tarikh perkahwinan kami...

Tu la..plannya nak wat makan2 sket kat umah...sabtu 7/6 nanti..pada sesiapa yg berkenaan, silalah hadir hi tea ye bukan lunch tau...dtgla pukul 4 ke atas...

Pada SuN di luar sana..jgnla sedih ye...walaupon ko tak dapat dtg, aku akan kirimkan ko twisties dan segala macam tit bit yg made in malaysia utk ko...itu je yg termampu...isk isk..sedih lak. Takpe...nanti aku upload gambar ekk...

Tunggu....

5 comments:

dLyn aZmi said...

hey wahidah.. tahniah... sorry for the late wish on ur anniversary... semoga korang hepi sentiasa dan dirahmati slalu.. jgn lupe dtg lawat aku kt sini tau!

dr_wahida said...

insyaallah...
dah 2 tahun kejap je..
penuh dugaan kawen ni rupanya..
hanya yg sabar akan survive.

dLyn aZmi said...

errk....
wahidah..
aku rindu ko :(

dr_wahida said...

relak arr..
ko ni rindu je tapi tak balik pon cuti nanti kan..
dengar2 nak pi bercuti ke jepun..jengok suN kin salam ekk..

dLyn aZmi said...

ahaks.. aku nk gi ozi dulu la.. jepun tggu bajet lain ;)