Monday, June 9, 2008

Happy 1st Birthday Amirul Hadiff







Gambar2 yg sempat di rakam..


Tq for all students yg sudi dtg..




Menu hari tersebut:


Soto (Hafiz masak)


Kuah durian cicah roti (I masak le)


Kueh Lopis


Pulut Inti (Mak Pah buat)


Kueh Karipap


Agar2 tembikai


Buah tembikai original




memang agak penat..problemnye ialah rumah saya sangatla tak berkemas..so bila nak buat majlis mcam ni baru nak kemas. mlm tu je dah tido kul 4 pagi. susun sana sini..pagi bangun kemas luar rumah pulak..ye la..rumput pon dah panjang..malu la gak kat student2 i..




alhamdulillah..semua berjalan lancar..tak sangka pulak yg datang tu agak ramai. budget dalam 20 org je...tetibe yg datang dekat la 40 org...nasib baik hubby dah standby jugak meehoon lebih..so 3 kali celur la jugak. Mujur jugak la kuah soto dah termasak setengah periuk besar (besar tau bukan medium).




yang tak syoknye..amirul hadiff buat hal pulak pasal hari dah lewat petang...time die tido memang dalam kul 4..abis tu menangis la die rimas. hmm..tengokla gambar2 die menagis...


nak tukar baju baru utk bday pon tak dan pasal tak sempat..takpe la mirul, pakai la baju elephant tu je..




anyway, pada yg rindu...ni la gambar2 yg ade...


2 comments:

dRGonDRonG said...

Dr. Wawa! sori hari tu x dtg...
mlm sabtu tu baru blk from kuantan...
40 ppl? byk tu! mesti best mirul dpt byk hadiah...huhu

dr_wahida said...

enggak apa2..
from your batch Amira Farhana je yg dtg.
lain kali kalo saya buat open house dtg k..
ade banyak lagi akan menyusul..