Tuesday, June 10, 2008

Dinner Pharm (CyberLOdge) 08


This was the first time i went out alone, tak bawak hubby & anak since beranak...dah banyak invitation dr faculty yg ditolak sebb pikir anak takde org nak jaga...tapi this time rase mcm nak pegi sangat. Amirul Hadiff pon dah besar.


So, dengan tekad hati pegi jela...theme nye tradisi..alamak..mane ade baju tradisional nak pakai yg vogue gitew utk ke dinner since badan dah naik mcm dipam2...pikir punye pikir teringat kat satu baju punjabi sut yg dah lama terperok...beli masa year 2 degree utk dinner gak la. Pastu tak pakai sebb sangatla tak sesuai..banyak sangt cermin kecik2 kat bahagian depan bj. so..pakai je la kan tradisi jugak tuh..lagi pon baju tu still muat pasal takde cutting.


so, malam tu tersengih2 hubby ku melihat wifenye yg dah lama tak melaram..sesekali melepas gian. kalo mase anak dare dulu memang la keje melaram je hari2...


sampai kat cyberlodge...hall die not bad..so far tak penah masuk...buffet yg kat luar tu penah la..waaaa...banyaknye pompuan cantik...students biasele..sesekali ditouchup..pergh bole tahan gak..


makanan pon not bad..tapi takla tradisi..lebih kepada rojak. Mula2 dihidangkan dengan chinese dish..pastu nasi tomato then buah pastu abis...huhu, tu je..takpela budget kecik kut.


tengok jam dah kul 10 lebih..ingat nak blah je..tetibe ade anouncement...pecaye tak..i was selected for the best dress of the night...kelakar tak?...sangat!!


mase kurus tak penah lak menang..bile dah gumuk mcm ni baru nak menang..kikikiki..anyway, tq for all students yg mencalonkan dan yg memberi hadiah..hadiah nye hamper besar la jugak. tq tq tq..
nak tengok gambar..sile ke friendster ye...klick kat link at the right column.


2 comments:

dLyn aZmi said...

ahaks...
aku kt sini pantang ade event..
konpem melaram nye..
btw aku tgk ko xde lah besar melampau mcm dipam2..
ok jek..

dr_wahida said...

berat aku now dlm 57kg la...kire lebih 4 kilo dari mase aku tembam b4 kawen dulu...tu yg tak perasan kut sebb ko dah penah tengok aku tembam..

tapi kalo org yg kenal aku mase aku dah sedia kurus 45kg mau tak tekejut diorang..

perutla paling tak tahan..nak wat cemane dah csor..mane nak barut. Tapi aku rase kalo 2nd baby pon aku nak csor jugak la..takut nak bersalin normal.