Wednesday, May 20, 2009

HAPPY BIRTHDAY TO MY THE ONLY BELOVED HANSEM SON

Happy birthday to u..happy birthday to u..happy birthday to Amirul Hadiff..happpy birthday to u..
Selamat hari lahir yg ke-2 utk amirul hadiff (pemimpin yg bermatlamat).
semoga anak mama membesar sebagai johan, membesar dengan hensem mewarisi kecantikan maknye (abah jgn marah aa...), menjadi anak yg cerdik (walaupon belum bercakap mcm anak org lain even he is now 2 years old..but who cares, apa pon die die tetap anakku..please do not compare2 mine with others), semoga satu hari nanti amirul hadiff menjadi seperti mana erti namanya yg mama & abah pilih..dan paling penting menjadi anak soleh yg mendoakan mama & abah tatkala kami tiada lagi di dunia ini..
gambar ni di snap ketika dia berumur genap 2 tahun..habis sofa tu diteraburkan di lantai sebb die nak sandar2 santai sambil tengok tv.
tau ape yg die khusyuk sangat tu??...teka lah rancangan ape?..favourite amirul hadiff ialah..INDAHNYA IMAN (zikir2 di astro oasis)..jgn sesekali tukar mau melalak die nangis..kasi la cerita ape pon.."sorry..i'm not interested" katenye (keh keh keh..ambik..cakap omputih terus)
cube renung di matanya & di bibirnya..lantas terlukis wajah siapa?? :)

*majlis birthday akan berlangsung sabtu nanti di melaka..kalo ade gambar akan di post lah..itupon kalo gambar tu boleh dipost sebb majlis tu buat sekali for my anniversary & hari ibu...tak panggil org luar..so pepaham jelah pakai cemane.

10 comments:

NONIE AZIZ said...

Happy Belated birthday untuk Amirul Hadiff...Sesmoga jadi anak yang soleh.

~Yatt~ said...

happy belated bestday amirul hadif..mmg ensem anak akak nie..nk wat menantu xleh..hehe..kiss2 for ur boy..mmmmmuah!!

:: HUSNA :: said...

saling tak tumpah mcm mama nyer...
hepi belated birthdy untuk amirul..
semoga jd anak yg soleh...

HEMY said...

hehhee..mmg cam muka u la Dr..ekeke..dpt main2 ngan dia ni mesti beshhhh

apa maksud nama dia ye??pemimpin yg ???hadiff tak tau apa

Mak Su said...

happy birthday Amirul, wishing you all the best :)

p/s: ikut rupa mama dia.

dr_wahida said...

nonie,
amin..semoga dimakbulkan Allah swt.

yatt,
ensem ke?..tapi kuat menggeram, bile geram je takleh control nak gigit jek keje.

husna,
aminn.

anul,
ye ke..ade kate mcm abah, ade kate mcm mama..tak tahula mane satu..combination kut.
hadiff tu kalo translate ejaan jawi jadi ha dhod ya fa..atau maksudnya..vision/matlamat.

maksu,
time kacih.
suke no kalo org kate ikut muke ku.

Skin said...

Happy birthday mirul.. dah besar dah nmpak.. mcm anak bujang..

dr_wahida said...

sakinah,
badan die bulat la sekarang nih..serasi dengan bibik kut..dulu ngan org lain jaga kurus je. aqil pon dah anak teruna..hahhaha

nunudZ said...

wahh!!! dh besar ek amirul..dh 2 years old dah..?? how time flies,eyh?

hencem la anak dr.wawa...

wah...x lme lg terime menantu plak ek..

*hugs*

dr_wahida said...

nadhila,

boleh le tunggu u dapat anak pompuan
leh??