Monday, November 17, 2008

eid mubarak 2008

aidilfitri 2008 mencatatkan pelbagai kenangan manis yg sangat memberi kesan di hati. Sangat berbeza sewaktu belum berpasangan dulu. Enjoy nya lain..kali ni enjoynya bila tengok si anak teruna memakai baju melayu..sungguh segak nampaknya.

bagaimanapun..kenangn terakhir bersama arwah abang ipar juga berlaku di bulan syawal yg mulia ini...still remember in the past entry...ada story pasal abg ni sakit...kalau ikut perubatan hospital..it was kongenital heart disease..but then Allah knows best. Tak sangka dia akan pergi secepat ni..semua berlaku dalam masa 2 bulan..dalam masa itulah segalanya berubah...daripada seorang yg kuat berkerja..akhirnya takleh bergerak..edema dari pinggang ke bawah..taknak la cerita yg tu..apa yg lebih penting, arwah berkeinginan utk balik menyambut syawal di kg bersama2 ahli keluarga yg lain...dah dia kembali kepada yg esa pada 6 syawal.

theme colour maroon tapi awat nampak cam merah baju ku..kiut je mirul pakai ketayap..
ini sindrom org baru dapat kaki..ape pon mirul tetap hensem mcm..??? sape ekk?

kepulangannya ke kg juga turut mengubah pendirian one of my brother utk pulang ke rumah setelah bertahun kami tak bersua muka...sudah2 la tu abg li..ambil yg jernih buang yg keruh..kita bukan hidup menongkat dunia..kesian kat mak..anak2 yg makin membesar perlu bermesra dengan sepupu sepapat yg lain...sampai bila hati yg rajuk harus dilayan..yg sudah tu sudah ye..kami semua mahukan keluarga kita mcm dulu..perkara sepuluh tahun yg lepas usah dikenang..semoga syawal kali ini mengeratkan kembali silaturrahim antara kita.

abg li (the 3rd from 8 siblings) & family..(yg kak imah dukung tu amirul)

hah..tengok tuu..dah besar anak dare sorang ni...sampai telentok tido sambil berinai..penat sangat le tu konon..ekekekke..(abg ri sekeluarga)..tengok arr..akram dah hensem..huhu

video

ni gambar besar utk yg tak cukup besar di atas...lepas la rindu teh lin ye..

No comments: