Monday, November 17, 2008

konvo topi bulat (cont'd)

saya tunaikan janji....semlm balik rumah terus amik camera utk diintai gambar2 yang ada...huh banyak rupanya yg bole dikongsi bersama..

so we start with ape ekk..ada gambar konvo sampaila pindah kerja sampaila ke raya..


ok start with konvo dulu...mcm yg saya dah story dulu..gambar di ukm bangi cuma ada 2keping selebihnya di putrajaya :(

mak ayah dan saya...wajah2 keletihan dan kelaparan...(UKM dewan gemilang..dectar?? nadaaa)

jalan2 di putrajaya..di depan palace of justice.

di depan perbadanan putrajaya (Office hubbby)

ada macam graduate law la pulak..

gambar2 selebihnya saya upload di friendster ye...ada something surprise!!






2 comments:

Abg Isa said...

Sronok tengok gambar konvo ni. tah la bile nak sambung blaja. Dalam hati rasa nak je. Tapi lum tahu lagi. Rasanya tahun depan kot. Kalau ada reseki jumpa kat ukm nanti. Bile tengok gambar mak, rasa rindu lak. Lama tak jumpa. Ye la dah lama kan tak jengok. Rasa besalah la plak. Agaknya adatak lagi doa mak cam dulu kat anaknya yang sorang ni

dr_wahida said...

hai abg isa
hmm..sambungla
lagi lama tunggu lagi berkarat kang. sebelum tambah babay ni baik sambung :)
gi la jenguk mak ape salahnye..mak pon suke tu..bawak akak ngan anak sekali ye..percaya la mak suke sangat (takleh cerita lelebih nih ;))