Tuesday, November 25, 2008

my workstation..

dah lama nak cerita pasal entry ni..
actually masa mula2 register lagi dah plan..
disebbkan takde ape2 nak cerita so let me show you macammana rupanya bilik ku syurga ku..
apa pun saya harap jgnla ada yg beranggapan saya saja nak show off..tak, cuma nak share my happiness yg mana all this while cabin ku adalah syurga ku semasa di cucms (you all paham kan)...
so i start with my new tag


another tag..


jalan2 ke bilik...sunyi je kan..agak seram kalau dah lewat
memandang ke bawah dari jendelaku

(wahh ade court..bole ke main??)

selak bidai nampak building..kalo kat sane (cucms) selak bidai nampak ape ekk..nampak la anak2 anjing berkeliaran di padang yang kering kontang..

ini interior bilik yg agak tak tersusun...bilik belakang tu bole lah nak wat tempat relax..sambil2 :) sorry..meja bersepah..memang yg ni i cannot help..tak bole kemas macammana pon.. a clear desk is a sign of sick mind -pinjam kate mak ketua..tapi yg paling best i punye flat screen monitor yg kecik tu..huhu..baru dapat..panas2 lagi..baru buka dari kotak DELL..kalau uol dtg ke sini mesti agak terkejut...dlm bilik ni masih ada papan hitam besar yg kita guna masa sekolah menengah dulu2..tapi i suke la..kadang2 guna jugak untuk menconteng2 (bila tensen)..seronok rasa kembali ke zaman kanak2..


hah..now kite tengok sudut2 yg kemas pulak...
ade perasan tak...boxes tu?...mcm kenal kan..yeah..from ikea with love..(cermin tu jugak)

hah..side table..kemas kan?...ni gambar2 buah hati..& souveniors


okla..tu je kut..uppsss..ada gambar cabin ku masa kemas packing nak pindah..
jom tengok..

okla...tu je kut...
bubbye..






6 comments:

NONIE AZIZ said...

hohoho....macam lebih kurang tempat i plak masa kat opis lama dulu...banyak no khazah...kekekek

A twist in my story said...

dr.wawa..mane lg besh..??ukm ke cucms..?? hehehe..i bet ukm lg best kan..?? u seem happy to be there...

tp...surely students dia x sebest ktorg kt cucms ni kan...ngeh3...

juz wanna say..we miss you.. =(

dr_wahida said...

nonie
khazanah memangbanyak sebb i dah keje kat sane dekat 3 tahun..

nadhila sweety..
mane nak cari students mcm uols..
environment, facilities & respect memang ukm win takleh nak kate ape..tapi relationship with students tak de la close cam uols..uols kan dr rocks!! I miss uol too!!

first dawn on a flower said...

hehe... seb baik dr wawa ckp mcm tu.. br ingat nk majuk sbb kata ukm lg best.. hehe

anyway, im happy for u, dr!

Abg Isa said...

Salam. Ok la tu ada bilik sendiri. Kat bilik ni kena la pandai susunkan. Semak tu memang dah lumrah. Nama pun keje. Bilik abg isa pun sama je camtu. Lagi la ngan surat yg melambak tu.. tapai yg penting kita sronok kat situ

dr_wahida said...

nadia ku..
janganla merajuk...
nanti sape nak pujuk..
mane leh saya lupa kat uol..
di sanalah bermulanye pengalaman sebagai pensyarah muda..dari cik sampai ke puan sampai ke dr..
nanti saya g sana kita hang out makan2 kat secret recipes ye..

abg isa..
welcome2..
bersepah tu yg best!!
kalo rase mcm nak kemas masuk bilik kecik yg kat belakang tu..bole zzzzz..