Monday, December 1, 2008

tolong pikir..

pagi isnin ni..
datang2 keje nak masuk bilik..
disambut dengan name tag yg tercabut dari pintu (uol dah tengok kat entry yg lepas)..
ade 3 pieces semuanya atas lantai (2 soket kiri kanan dan nama saya)..
saya tak snap la pulak gambar sebb takde ada yg special.
tapi yg agak heran..
bila saya cuba lekatkan semula soket2 yg ber-double tape kat belakang (double tape hitam)..
ianya tidak semudah angin boleh ditanggalkan..
disebabkan ianya senget maka saya telah memanggil seorang pekerja dari office utk membetulkannya..
tau tak..nabil terpaksa pakai pisau utk tanggalkan soket itu..sampai senget pisau ku..
solan cepu emas saya..
macam mana tag pada pintu itu boleh jatuh dan tak berselerak di muka pintu? (jatuh elok je)
uol seme bole tolong pikir tak..
angin tak mungkin dah kalau manusia pon kene pakai pisau..
adakah burung hantu yg saya cerita di entry yg lepas yg menanggalkannya?
atau ada manusia yg menjadi burung hantu dan takde kerja lantas menanggalkan nama saya..
kenapa saya?
hanya allah yg tahu dan insyaallah tuhan akan membalasnya cash didunia dan di akhirat juga..
ada screen besar di 'sana" nanti yg kita bole sama2 tengok.
(emosi saya tak tergugat walaupon hari ni isnin..senyum je ni)

2 comments:

suhana said...

wahidahh..apa yg happen kat ko kan somehow happen kat aku..baru sat tadi happen..buku report labwork aku hilangg..aku x tau camne buleh hilang..puas aku carikk..memang takde wahidahh..aku feninn..aku misplace ke ek? kalu x misplace mesti ada org yg dajalkan aku..itu aje penjelasannya..

dr_wahida said...

haa..
kadang2 kita tak nak bersangka buruk..but then kalo selalu bersangka baik kita pon tak untung..
dont trust anybody around you..