Wednesday, December 24, 2008

Good bye 2008..welcome 2009

Ini post terakhir for this 2008..memandangkan saya akan bercuti esok sehingga new year..saya akan update later all the activities sepanjang percutian saya..(new year baru leh update)

kawan2..doakan semoga saya dan keluarga dikurniakan kesihatan yang baik and come back in one piece.

sebelum tahun 2008 melabuhkan tirainya, ingin saya menjatkan rasa syukur di atas segala pencapaian sepanjang tahun ini..

jom tengok diari saya, apa yg best di tahun 2008:

1. lulus phD (medical biochemistry - viva pada disember 2007)
2. konvokensyen topi bulat pada august 2008.
3. bercuti ke langkawi seminggu b4 konvo.
4. dah ada bibik 7/9/2008
5. berjaya di terima sebagai pensyarah fakulti perubatan UKM 8/9/2008 (a day after bibik
sampai)
6. 2 org kazen sudah selamat mendirikan rumahtangga (alhamdulillah)
7. bercuti ke cameron highland..esok.

yg tak best sepanjang tahun ni rasenye banyak, tapi yg paling sadis je la I jot down:

1. berpindah kerja dari cyberjaya uni ke ukm (sedih tau..)
2. arwah abg ipar meninggal due to cardiogenic shock.
3. tak berjaya menyiapkan scientific journal walau pon satu.

apa azam tahun baru ye??

next entry okey..tunggu..

2 comments:

suhana said...

selamat tahun baru wahidah..ko dah capai banyak tahun 2008 kan..tahniah!!
aku doakan moga segala yg ko citakan utk tahun 2009 pon akan tmakbul. jom kita mulakan tahun baru dengan sebuah senyuman yang ceria dan semangat yang berkobar2!!

Xis said...

Dr. Wahida
Well.. happy new year to you and your beloved hubby and kid...