Thursday, January 15, 2009

memey yg kononnye comei & innocent


rase menyampah + tak puas ati ngan penjelasan memey kat tv3 whi aritu..

i tak tengok tapi i baca review kat paper..

the only reason why she was there at 2 am is just to help norman with all the office works..

wau..banyak nye keje,

mcm office import export tu..

katenye mak die pon tau die pi keje sampai kul 2 pagi tu (mak die sangat memahami)..

tak pepasal je kene gelak dek abby..

kate abby die pon part of the bussiness..

takde la pulak urusan tu sampai kene stay kul 2 pagi..

dah le ngaku je la..memang hati dah suke..

tak kira dah laki org ke tok org ke..

tengok muka cam bole je..ha..bedal..

ko tak taulagi hidup rumahtangga macam mana..

dah dok sekali nanti baru tau..

syok ke tak syok..

(emo lak pagi2 ni)

7 comments:

nunudZ said...

i watched whi dat day with my mom....

boy, she's one of a heck of girl who able to answer all the questions from the pengacara..kne bombard lg ngn reporters yg berkampung kat ctu..ngn callers yg called marah2 sumer...pandai menjawab bdk ni rupenye..!! huhuh...

all i can say is dat the girl is soooo....MEMALUKAN!!!! SHAME ON YOU!! booo you!!!

hahah..emo plak... =p

dLyn aZmi said...

aku rase ko over emo sbb insiden lain :) hehehe wahidah.. cepat ko update entry.. satu hari satu..

ko x slow talk ngan bibik ko ke?
isau le.. mende mcm tu bley lead ke perkara lain.. esp when deals with laki... x kire la x lawa or tua bangka.. kalau dh disogok ngan mende x sepatutnya... hmm....

dr_wahida said...

nadhila..

kite sesame tengok lepas kawen berapa lama tahan..

dlyn,
dah pon..
bende2 mcm tu kene get ready je..org2 mcm diorang ni 1001 mcm bende bole buat..
org mcm aku ni berani amik maid berani tanggung risiko la..nak wat cemane..aku takde org lain bole tolong jaga anak esp. kalo anak sakit..no one cares..seolah2 aku hidup sebatang kara takde sedara mara..aku cakap bedasarkan xperience aku..masa mirul dok nurseri dulu, sakit memanjang..sape pun tak peduli. takpela, ape yg kita ada hari ni pon bukan hak milik kekal..kalo dah bukan rezki kita satu hari die pegi jugak..pon ada hikmahnye..(memang aku emo).

Mak Su said...

salam kenal :)

sekarang dah malas nak baca kisah r/tangga or percintaan artis berkenaan, naik jelak

HEMY said...

takde sapa salah or betol bg i citer memey ni...tggl persepsi je

meh la emel u

suhana said...

awat si memey ni leh jadi topik ko pulak wahidah..hihi..aku setuju ngan lin..ko sebenarnya just nak release tensen ek..aku doakan yang tbaik utk ko..itu la kan hidup ni..masa gembira singkat sangat (hidup aku camtu la)..lagi banyak benda yang menensenkan..

dr_wahida said...

Mak Su,
mereka adalah pelakon terhormat.

Hemy,
yang salah adalah hati yg melayan perasaan.
n780926@yahoo.com

Su N,
memang pon..
aku nak luahkan kat blog tak terluah sebab menjaga sensitiviti kaum..
tengokla aku rasa aku sekarang kene pentingkan diri aku dulu..akan ku tulis juga.