Friday, January 23, 2009

why they call me arrogant?

baru balik dr sogo..betulkan hp dan shopping..


hepi..hepi..sogo sale CNY.


ape saya beli?


1-brooch 2


2-kemeja snail for hubby


3-handbag




balik tu kan...sob..sob..naik ke jabatan sebb nak minum air...terjumpa ketua makmal kat situ..(org paling lama di jabatan ni)..die tegur saya..dr..org kat jabatan bawah ade report kate dr sombong..wah wah wah..




thousand thanks la pada yg cakap mcm tu..walaupon malas nak pikir tapi rasa sakit jugak kat hati..selama ni..inila complaint saya..tapi saya pendam je dalam hati..saya penah nak berlanggar ngan sorang staff kat jabatan bawah ni(jabatan saya kat atas, bilik kat bawah)..saya senyum tapi die langsung tak senyum balik..terbakar tak kalo u all??..tapi saya senyapkan je..depan muke die tu saya senyum..mustahil la kalo nak kate tak nampak..




but now they call me arrogant..takpela..




maybe muka saya memang mcm ni






or mcm ni..














7 comments:

arerif said...

salam..dr wawa xsombong laaa
maybe dorg lum kenal dr wawa lagi kan...
i know u!!!
we all love u dr wawa!!!

dLyn aZmi said...

wahidah,

ingat x masa ko nk anta aku blk umah k na..
b4 that ko bwk aku gi ofis ko dulu..
otw tu kite terserempak ngan sorg staf makmal..
berselisih tp muke msm mencuka..
i did ask u aye apehal smbong sgt org2 kat sini..

diorg yg x reti nk senyum...

suhana said...

tak kenal maka tak cinta..memang dah sah2 ada pepatah melayu camtu..tapi biasa la orang melayu kita..kadang tak reti2 jugak..maksud aku sebenarnya, manusia ni memang suka judge book by its cover..patutnya amik la pengajaran dari pepatah melayu..hihi..

HEMY said...

nk puaskan ati sume org..masalah besar la

takpe..biar je..tp try la wat sebaik mungkin..huhu

Mak Su said...

mungkin dorang tak kenal :(

nunudZ said...

biaselah tuh...ssh kte nk puaskan ati sume org...ade je yg x kene...

sabar2...

=)

dr_wahida said...

arif,
muke saya mayb muke sombong..tapi kalo dah senyum tak nak balas..next2 time saya takkan nak senyum lagi..tul tak..

dlyn,
ha..tu la..ko pon tau diorang cemane..

suN,
aku penah cerita kat ko kan pasal dr NorXXXXX tu kan..baru jap ni aku jumpa die lg and again die tak balas senyum aku..huh.

hemy,
malas nak layan la diorang ni..biarla diorang nak kate ape pon.

maksu,
tak kenal takkan takleh balas senyum..

nadhila,
takpe..biarla si luncai terjun dengan labunya..