Friday, January 16, 2009

Special dedication to my dearest friend





Sakinah..(4 dari kiri bersama barisan pelajar2 tahun 4 perubatan).


Kawan yang pertama saya kenal semasa mula berkerja..

Manis orangnye dan sangat saya senangi..

Sama2 mengharungi kepayahan bekerja sebagai junior staff di sebuah private medical uni (b4 i joined ukm)..

Antara dara2 ayu yang ade sebagai penyeri di fakulti perubatan..

Sama2 juga menyandang gelaran isteri dalam tahun yang sama..

Dan sama2 juga membawa perut selepas menyandang gelaran isteri..

Kami sama2 berkongsi cerita suka duka membawa bayi di dalam kandungan..

Dan saya melahirkan Amirul Hadiff 3 bulan awal dari Mohd 'Aqil..

Tiap kali melihat Amirul Hadiff tiap kali juga akan terkenangkan 'Aqil..


Saya pergi meninggalkannya tatkala mendapat tawaran bekerja di sini..

Tapi tak sedikitpon saya melupakan dia di negeri cyber itu..

Dan malam ini

Sakinah juga akan meninggalkan saya, dan keluarganya..

untuk menyambung pengajian ke negara seberang (UK)..

Doa saya sentiasa bersama awak..

Tabah lah menghadapi segala ujian..

Saya pasti 'Dr' akan dapat digenggam..

Bila tiba masanya nanti..


Pesan saya:

Jgn lupa update blog..

That is the only to communicate..

Paste la gambar2 awak di sana..

At least saya bole bayangkan Aqil dah pandai ape..

Kalau ade rezeki..

Saya akan berkunjung ke sana

Tunggu ye..

6 comments:

izah said...

Baru perasan lagu ni besttt...layann...

HEMY said...

baik..sya akan update blog??eh..sy bukan sakinah..ehhhh

Mak Su said...

ada reunion tak?

Skin said...

wahidah.. terharunya baca blog awak.. sob..sob.. so glad to see ur happy there.. saya masih merangkak di belakang, hopefully boleh sebaris dengan awak suatu hari nanti...

dr_wahida said...

sakinah,

aa..dah balas pon..mcm mana kat sane? winter ye? anis mcm mana..saya taktau pon die dah fly..
hmm..jap ni adenampak die online..ni nak tegur die pulak. take care ye..aqil oktak dok sane?

Skin said...

aqil so far ok, still adjusting to life here.. dia ada jugak runny nose.. tp eksyen tak nk pakai selimut.. hahahaah.. biasalah budak2 metaolism tinggi..