Tuesday, February 10, 2009

i jawab tag nih..

hmm..dlyn..mengetag ku..
ni 1st time kene tag tau.
anyway,..dah jawab ekk..

1. Do you think you're hot?

Saya memang cepat hot..tapi dah kurang sejak tak duduk dalam cabin.. :)


2. Upload your favourite picture of you!



betull..ni gambar saya..tak caye takpe..huhu

3. Why do you like that picture?

sebab die ni cantek sangat di mata saya..dan saya selalu berangan nak jadi cantek mcm die.

4. When is your last time you ate pizza?

last 2 weeks, during friday break.. jalan kaki je pi pizza hut..huhu..

5. The last song you listened to

for sure lagu anuar zain kat blog ni haa..ni pon dok tengah dengar gak.

6. What are you doing right now beside this?

dengar radio sinar fm..(huh, jgn tak caye).

7. What name do you prefer besides yours?

hadihaw (nape? tanye dlyn die tau)

People I tag :

1. Amyezah

2. Nonie

3. Sakinah

4. Hasnuleffendi

5. Maksu

8. Who is number one?

My best friend since standard 6

9. Number three is having relationship with?

Kawan suke duke di cucms

10. Say something about number 5.

my virtual friend..baru kenal tapi best baca blog die..

11. How about number 4?

uihh..die ade dslr tau..gambar cantek2 kat blog..suke2..(cam jakun je i)

12. Who is number 2?

kawan bloggers jugak..ahli persatuan ibu2 mithali. :)

dah..selesai hutang..nanti tag le lagi..heheheh..

11 comments:

izah said...

Saya pun angau giler kat lagu Anuar Zain ni...

HEMY said...

saya tak suke anuar zain..tak suke..tak suke..ehehee

Dr, sy dh wat dh tag ni..sila refer di sini;

http://hasnulefendi.blogspot.com/2008/12/tag-and-unfortunate-event.html

hehe...

yushida03 said...

salam.

sori menyampuk kat sini. just out of curiosity.. ur profile mentioned x faris petran u r now 30. .. r we from the same batch? coz i dont remember anyone named Wahida. anyway i'm from batch spm 95. TQ :)

dr_wahida said...

izah..
hehehe..lagu die ni kan..dengar dr pagi sampai mlm tak jemu2..

hemy,
ooo..tak suke ke..alamak..mesti awak kene mutekan speaker bila masuk blog saya kan..takoe nanti saya tukar lagu siti pulak...huahuahua..takut ade yg terus taknak masuk jek..

yushidao3,
wsalam..takpe la menyampuk dialu-alukan..u tak kenal i sebab i matrik di smstmfp..memang i pon spm 95.

NONIE AZIZ said...

aduhhhh...buat-buat pengsan...Nonie tu saya ke? kekekek

yushida03 said...

owh buat matrix kat sana eh. 1996 onwards la ni.. i tot ex-farisian ORI hehehe.. 1996 - masa tu saya dah kuar sekolah tu dah.. anyway it's always good to know someone whom u can share some background. :)

dr_wahida said...

nonie,
eh bukan ke..:)

yushida03,
walaupon bukan x-faris betul2 tapi saya dah duduk kat situ setahun dan terpaksa mengikut segala pantang klarang di faris..masa tu tak rase pon mcm matrik rase cam budak sekolah je..dah la kene pakai baju sekolah, ada inspection kat dorm..ala mcm2 la lagi..sebijik mcm budak form 5 je rase.

Mak Su said...

aik? maksu pun kena? huhuhu

terima kasih dr_wahida, tanda ingatan tu :)

tapi maksu dah pernah buat dah.

gambar sapa tu? kareena kapoor ker?

dr_wahida said...

Maksu,

sorryyyy..tak checkk pon..main letak je..dah buat ekk..nak kene selak page belakang2 la ni ye..nak sangat tengok gambar maksu sebenarnye..heheheh

ehh..gambar saya tu..nape?..tak percaye ke..hehe

dLyn aZmi said...

hahaha wahidah..
okes...
pasni if kena tag.. aku akn tag ko :p

ye ye.. aku ingat nama hadihaw tu.. diberikan oleh sape lg if bukan ank sedara kite si iwan tu .. & the geng hehe aku juga digelar nilzarun waktu tu haha

anyway.. gamba tu gamba rozita ye?

speaking of iwan.. aku mention tak yg aku jmp hasril waktu wedding iwan? ilang dh comel diye sejak jd bapak pd 4 org ank ni hehehe

dr_wahida said...

dlyn,

hehehe..bukanle..tu gambar aku tu..hikhik..kanla..tu kan si norish karman tu..rosita che'wan putih lagi..diorang same tang mulut & hidung..aku ni berangan je..padahal tang mane pon tak same..heheh

pasal hasril..bagus jugak..kang kasanova lagi..biar la tua2 ni tak berapa hensem.