Tuesday, February 17, 2009

Ole2 dari Surabaya

Monday lepas, i dapat special present form someone special..DIA adalah my idol and i respect DIA sangat2..kalau dulu saya selalu melarikan diri dari DIA (bukan saya sahaja, malah semua students pon rasasnye) but since now i'm no longer student in this department so i have to do a little bit adjustment and keep on reminding myself "awak tu dah jadi kawan DIA bukan lagi student"!! "awak sepatutnya boleh duduk sama rendah & berdiri sama tinggi - but of course yg ni belum lagi le..i planned to get Assc Prof by 35 yrs)


kebetulan DIA baru je balik dari Surabaya..dan saya dapat ini..



tas tangan yang diperbuat daripada kain batik..cantek le..i try bukak..surprise, bukan satu tapi...


ada 5 anak2 kecik di dalam satu tas tangan yg besar..comel2..nak guna untuk ape ekk? any idea?

10 comments:

HEMY said...

saya tauuu!!! buat hadiah..bagi saya..ahahahaha

Mak Su said...

comel-comelnya!..... :)

boleh pakai ganti-ganti.

dLyn aZmi said...

uuu..
jawa gitu...
taruk duit syiling utk setiap jenis hehe

Tampoi said...

wat beg makeup je.tak pun tggu bday sape2 bagi hadiah lak.jimat2 zaman ekonomi tak elok

dr_wahida said...

HEMY,
amboi2...kalo i kasi kat u nak wat pe ekk? nak letak makeup ke?

Maksu,
Itu la..plan nye mcm tu gak..kalo setakat nak pipasar leh bawak yg cenonit tu je.

dlyn,
jawa betul..good idea jugak tu..tapi guna mcm tabung le kan..tapi now dah takde nak telepon pakwe lagi dah..heheh

tampoi,
a'ah..dibuatnye kasi hadiah tu tetibe terkasi kat sedara mara DIA..amacam.. :)

I......Me....Myself said...

Wah..bsetnya. ingat gak dia kat akak kan. HUHUH. peprpun thnx comment kat blog zira. Naper tak cuba jawab soalan tu. mana tau ader hadiah lagi ker. Hehehe. Paper pun zira nak jadi follower akak ni. terima tau.

dr_wahida said...

Zira,
tak sompek den nak menjawab soklan tu haa..dek ado kolas ni..susah bona soklan ee..yo lah..den torimo yo.

suhana said...

aku baru aje nak cakap, dah ada pulak orang lain dh ckp..anyway, boleh kasi kat akuuu!! hehe..

dr_wahida said...

SuN,
heheheh..
ko nak ke?
ala kat jepun tu kan lagi banyk bende cantik2..
instead of aku kasi kat ko..ape kate ko lak kasi kat aku..from japan with love..heheheh

Fatin Helmi said...

comel gak.. satu wat letak syiling/kertas kecik2.. yg lebih leh wat letak manik2 ker? make up ker.. huhu..