Thursday, February 5, 2009

Snow in UK

Ingat lagi tak ade satu tapic yg lepas..special dedication for one of my best friend..yg nak pi UK tu..haa..surprise..ni gambar sakinah dan aqil yg dah selamat sampai kat uk dan dah pon main salji...hmm..bole ye sakinah saya letak gambar awak kat sini ngan Aqil..comeiiinye..best2...semoga semuanya berjalan lancar dan dipermudahkan ALLAH....for more visit her blog http://skinnie-beans.blogspot.com
Posted by Picasa

4 comments:

HEMY said...

ahhh..nk gak rasa salji..tp dh penah rasa..kat bukit cherakah, nottingham..ahaha

Skin said...

hehehe.. wahidah,, bila saya buka blog awak mula2 saya ingt termasuk blog sendiri, rupanya awak bagi dedication kat saya.. thanks.. diaorg predict akan snow lagi mlm ni/esok.. ada snow mmg tak pergi campus, work from home sajalah jawabnya :).. awak ada tips utk saya for phd ni?

Mak Su said...

comelnya budak kecik tu dalam baju tebal kat snow.... wee huuu

dr_wahida said...

sakinah,

tips utk phD, hmm...saya rasa paling penting awak ngam dengan SV. So sangat penting pilih SV yg bagus dan tak selfish..ye la ade sesetengah tu just nakkan publications utk diorang je & tak nak tolong student langsung.